Project manager (Horizon 2020)

FFUND zoekt een enthousiaste en professionele project manager met Horizon 2020 en FP7 ervaring die ons team komt versterken.

De baan

Als projectmanager werk je nauw samen met vooraanstaande universiteiten, biotech multi nationals, MKB en andere life science professionals. Samen werk je aan de realisatie van grote meerjarige Europese onderzoeksprojecten gericht op het creëren van baanbrekende innovaties. In jouw rol neem je het initiatief om de project tijdlijnen te beheren, zorg je ervoor dat de consortia vooraf gedefinieerde mijlpalen op tijd leveren en neem je de volledige verantwoordelijkheid voor de communicatie- en disseminatie acties van de consortia. Je hebt sterke analytische vaardigheden, je houdt het overzicht bij complexe opdrachten en je bent een echte netwerker. Kortom, als FFUND projectmanager bied je een full service aan de consortia waarmee we samenwerken.

Ons bedrijf

Wij zijn een jong en groeiend Life Science consultancy bedrijf. Ons gedreven team van jonge consultants en ervaren life science business specialisten biedt specialistische ondersteuning op het gebied van business development en strategische planning voor spelers in de health & life sciences. Onze klanten variëren van toonaangevende wetenschappelijke afdelingen tot ambitieuze startups en van gezondheidsfondsen tot gerenommeerde multinationals.

Onze services en producten bestaan onder andere uit wereldwijde marktanalyses, IP-management, het schrijven van businessplannen en project management, en het opbouwen van publiek-private samenwerkingsverbanden.

Als ideale kandidaat:

  • Je hebt aantoonbare inhoudelijke vakkennis op het gebied van Health & Life Sciences.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmanagement (bij voorkeur uitgebreide ervaring met het managen van Horizon 2020 en FP7 projecten)
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden op professioneel niveau in het Nederlands en Engels.
  • Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring als projectmanager, projectcoördinator of een gelijkwaardige functie. (Ook starters zijn welkom.)
  • Je bent in staat om zelfstandig projecten van begin tot eind op te pakken.
  • Je werkt graag samen met een team van enthousiaste en gedreven collega’s.

Wat wij bieden

Je krijgt een uitdagende en ondernemende positie met groeipotentieel. We bieden een contract van 32-40 uur per week met 25 vakantiedagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek); extra werkuren kunnen worden gecompenseerd met extra vrije dagen. Als consultant zal je intern worden opgeleid en ook naar externe trainingen en netwerkbijeenkomsten gaan om je expertise uit te breiden.

Zie jij jezelf al werken als Consultant binnen ons team?

Solliciteer dan naar deze baan en stuur je CV en motivatie naar hr@ffund.nl.