Medical Writer

FFUND zoekt een enthousiaste en professionele Medical Writer  met een achtergrond in de Life Sciences die ons team komt versterken.

De baan

Als Medical Writer draag je zorg voor het maken van de teksten en de vormgeving van professionele Markt analyse rapporten, subsidie aanvragen, business plannen en slide decks voor investeerders. Gezamenlijk met het team van business consultants bepaal je de verhaallijn (story telling) en lay-out specifiek voor elke klant. Je neemt daarbij het initiatief om met gefundeerde voorstellen te komen naar het team. Je hebt sterke analytische vaardigheden, houdt overzicht in complexe opdrachten en bent een goede schrijver. Kortom, je biedt als life science professional een kritische blik op elke opdracht, werkt zelfstandig de documentatie binnen de gestelde kaders uit en verwerkt de feedback van het team en de klant om tot een hoogwaardig eindproduct te komen. Als je start in ons team, dan zal je eerst kennis en ervaring opdoen met onze producten, waarna je in toenemende mate wordt betrokken bij het doorontwikkelen van onze producten en services. Op dit moment zijn wij opzoek naar ervaren Medical Writers die op professioneel niveau Nederlands spreken en schrijven.

Als ideale kandidaat:

  • Heb je aantoonbare inhoudelijke vakkennis op het gebied van de Health & Life Sciences.
  • Heb je 2 tot 4 jaar werkervaring opgedaan als medical writer en/of consultant met hands-on schrijfervaring.
  • Ben je communicatief vaardig op professioneel niveau in het Nederlands en Engels.
  • Vind je het leuk en ben je in staat om teksten van hoge kwaliteit op te stellen (businessplannen, projectvoorstellen).
  • Heb je sterke analytische vaardigheden (database en literatuuronderzoek).
  • Ben je in staat om goede relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden.
  • Ben je in staat om zelfstandig van begin tot einde verantwoordelijkheid op projecten te dragen.
  • Werk je graag samen met een team van enthousiaste en gedreven collega’s.
  • Kijk je ernaar uit om in ons groeiende bedrijf door te ontwikkelen en kansen te pakken.

Wat wij bieden

Je krijgt een uitdagende positie met groeipotentieel. We bieden een contract van 32-40 uur per week met 25 vakantiedagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek); extra werkuren kunnen worden gecompenseerd met extra vrije dagen. Als Medical Writer werk je binnen een team met biotech business consultants. Je kan doorgroeien expert medical writer en vormgever en draagt daarbij toenemende verantwoordelijkheid om de producten van het FFUND door te ontwikkelen. We bieden interne and externe trainingen om je groeipad te ondersteunen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Zie jij jezelf al werken als Consultant binnen ons team?

Solliciteer dan naar deze baan en stuur je CV en motivatie naar hr@ffund.nl.