Life Science Consultant

FFUND zoekt een enthousiaste en professionele Consultant met een achtergrond in de Life Sciences die ons team komt versterken.

De baan

Als consultant bouw je relaties op met CEO’s van biotech bedrijven, professoren van universiteiten en andere life science professionals. Gezamenlijk bepaal je de beste strategie voor de succesvolle ontwikkeling van o.a. medicijnen en diagnostische testen. Je neemt daarbij het initiatief om businessplannen vorm te geven, consortium partners te vinden en financiering op te halen. Je hebt sterke analytische vaardigheden, houdt overzicht in complexe opdrachten en bent een goede schrijver. Kortom, je biedt als life science professional een volledige service aan je klanten.

Als je start in ons team, dan zal je eerst kennis en ervaring opdoen in onze producten, waarna je in toenemende mate het klantcontact oppakt en relaties opbouwt met stakeholders.

Ons bedrijf

Wij zijn een jong en groeiend Life Science consultancy bedrijf. Ons gedreven team van jonge consultants en ervaren life science business specialisten biedt specialistische ondersteuning op het gebied van business development en strategische planning voor spelers in de health & life sciences. Onze klanten variëren van toonaangevende wetenschappelijke afdelingen tot ambitieuze startups en van gezondheidsfondsen tot gerenommeerde multinationals.

Onze services en producten bestaan onder andere uit wereldwijde marktanalyses, IP-management, het schrijven van businessplannen en projectvoorstellen, en het opbouwen van publiek-private samenwerkingsverbanden.

Als ideale kandidaat:

  • Heb je aantoonbare inhoudelijke vakkennis op het gebied van de Health & Life Sciences.
  • Ben je in staat om goede relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden.
  • Ben je communicatief vaardig op professioneel niveau in het Nederlands en Engels.
  • Vind je het leuk en ben je in staat om teksten van hoge kwaliteit op te stellen (businessplannen, projectvoorstellen)
  • Heb je sterke analytische vaardigheden (database en literatuuronderzoek)
  • Heb je 2 tot 4 jaar werkervaring opgedaan als consultant, projectcoördinator, of een gelijkwaardige functie. (Starters zijn ook welkom.)
  • Ben je in staat om zelfstandig van begin tot einde verantwoordelijkheid op projecten te dragen.
  • Werk je graag samen met een team van enthousiaste en gedreven collega’s.
  • Kijk je ernaar uit om in ons groeiende bedrijf door te ontwikkelen en kansen te pakken.

Wat wij bieden

Je krijgt een uitdagende en ondernemende positie met groeipotentieel. We bieden een contract van 32-40 uur per week met 25 vakantiedagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek); extra werkuren kunnen worden gecompenseerd met extra vrije dagen. Als consultant zal je intern worden opgeleid en ook naar externe trainingen en netwerkbijeenkomsten gaan om je expertise uit te breiden.

Zie jij jezelf al werken als Consultant binnen ons team?

Solliciteer dan naar deze baan en stuur je CV en motivatie naar hr@ffund.nl.